LUA Baja U10-11 események

Hasonlóan az előző évekhez, a két korosztály az idén is együtt dolgozik edzéseken. Az edzéseket augusztus elején kezdték el a gyerekek heti négy alkalommal illetve júliusban is lehetőségük volt hetente kétszer edzeni.

A korosztályban lévő ifjú focisták száma 29 fő. A korosztályért felelős edzők Gál Andor és Éber Előd. A korosztályt segítő edzők Goretich Krisztián és Herceg Ferenc, továbbá a kapusok fejlesztéséért Majszlinger Tamás kapusedző felel.
Mindkét korosztály az MLSZ által kiírt versenyeken vesz részt. Ezek az Alközponti ’C’ Bozsik tornák és a Régiós ’B’ Bozsik tornák. A ’C’ tornák Baján kerülnek megrendezésre félévenként öt alkalommal. A ’B’ tornákat különböző helyszíneken tartják- Szegeden, Gyulán, Békéscsabán, Hódmezővásárhelyen és Baján. Ezek a tornák november végéig tartanak , ez után a gyerekek beltéren futsal szabályoknak megfelelő tornákon versenyeznek a tavaszi kültéri tornák megkezdéséig.