Néhány szó a legidősebbekről

Az u17-19-es csapatok nagy változásokon estek át a nyár folyamán. Sok játékos kiöregedett, néhányan felhagytak a focival és hárman magasabb osztályban folytatták, ami természetesen örömmel töltött el minket, bár minőségileg hiányoznak a korosztályból.

Szerencsére az u15-ös korosztályból sokszor kapunk segítséget, így az u17-es játékosok is tudnak segíteni, az egyel nagyobb korosztályba.
Rögtön rangadóval kezdtük a bajnokságot, Szentlőrincen. A kicsik, némi meglepetésre sima, 4-1-es győzelmet arattak, a nagyok sajnos 4-0-s vereséget szenvedtek.
A második fordulóban a Kaposvölgye csapata látogatott Bajára és mindkét korosztály biztos győzelmet (4-0 és 6-0) aratott.
A harmadik forduló mérkőzéseit a Majos ellen, ellenfelünk kérésére decemberre halasztottuk, ellenfelünk több játékosa karanténba került. Ugyanez volt a helyzet a Bonyhád csapata ellen, azt a mérkőzést is decemberben játsszuk le.
A negyedik fordulóban a Komlóval játszottunk, az u17 1-1-es döntetlent játszott, azt a meccset egy jobb helyzetkihasználással simán hozni kellett volna. A nagyok sima, 7-1-es győzelmet arattak.
Következett az újonc Kaposvári Lobogó csapata, ami az u17-nek az előző eredmények alapján rangadó volt. Szerencsére egy jó második félidőnek köszönhetően 2-1-re sikerült győznünk! Az u19-nek könnyebb dolga volt a sereghajtó ellen, 9-0-ás győzelem lett a vége, de a két csapat közti különbséget ez az eredmény sem tükrözi.
Ismét rangadó következett, csapataink a PVSK-hoz látogattak, az u17 a csoport talán legerősebb csapata ellen egy hősies 0-0 döntetlent ért el, az u19 pedig némi meglepetésre 1-0-s vereséget szenvedett. Talán a hazaiak akarták jobban a győzelmet.
A következő, Siófok elleni mérkőzés a mi kérésünkre került decemberre.
Az őszi szünetben Balatonlellére látogattunk, a fiatalabbak 1-0-s sikere nem tükrözi hűen a két csapat közti különbséget, egy nagyon rossz talajú pályán rengeteg gólhelyzet alakult ki a hazaiak kapuja előtt, de valahogy mindig kimaradt. Az u19-es csapat rangadónak indult mérkőzése sima győzelemmel ért véget. Jól alkalmazkodtunk a pályához, labdabiztosan, sokat futva, esélyt sem adtak az ellenfelünknek. Megérdemelt volt a 4-1-es győzelmünk.
Hétvégén Kozármislenybe utazunk, ami mindkét korosztálynak rangadónak ígérkezik.