12. forduló - U13 NB1. Dél-kelet

LUA Baja  -  KTE Labdarúgó Akadémia  1  -  5  (1  -  1)

G: Hársch Dávid

Újabb akadémiai csapattal játszottunk, ezúttal Kecskemétet fogadtuk hazai pályán.

Kitűnően kezdtünk, már az első támadásunk óriási gólhelyzetet eredményezett, és ezután is sorra dolgoztuk ki a jobbnál jobb lehetőségeket, mígnem a 23. percben megszületett a várva-várt gól, az ebben a periódusban, rendkívül jól, hatékonyan, és gólveszélyesen játszó Hársch Dávid révén. Ezzel elmondhatjuk, hogy már mindhárom akadémia csapatának hálójába betaláltunk. Továbbra is jól játszottunk, adódtak még helyzeteink is, de nem tudtunk élni a kínálkozó alkalmakkal. A félidő végén egyenlíteni tudtak a vendégek, 1-1-el fordultunk. A második játékrészben sajnos már nem tudtuk megismételni az addig nyújtottakat, játékunk színvonala visszaesett, többször is hibáztunk, ami nem maradt büntetlenül, így jogosan vitték el a három pontot a szépen, és tudatosan futballozó kecskemétiek. A találkozó több hiányosságunkra is rámutatott, de büszkék lehetünk az első félidőben mutatott teljesítményünkre, célunk, hogy ezt lehetőleg mindvégig tartani tudjuk a mérkőzések során, mert ilyen játékkal bármelyik riválisunknak méltó ellenfelei lehetünk.

A keret: Koller Dominik – Csipak Csongor, Kosztolányi András, Takács Gergő, Kassai József – Mészáros Bálint (Salamon Ármin), Juhász Balás, Vincze Ádám (Salamon Áron) – Péter Tamás (Hetyei Zétény), Soós Flórián, Hársch Dávid