24. forduló - U13 NB1. Dél-kelet

Hódmezővásárhely volt a vendégünk.

Mindkét csapat pontatlanul, nagyon sok hibával játszva, kapkodva kezdte a mérkőzést. Ellenfelünk fizikális fölényét most nem tudtuk ellensúlyozni, az első félidőben kétszer is betaláltak a kapunkba, erre Hársch Dávid révén még tudtunk válaszolni. De a folytatásban nem találtunk ellenszert a góllövő lista jelenlegi éllovasával szemmben, aki négyszer is eredményes volt, így alakulhatott ki az 1-6-osvégeredmény. Sajnos ezen a napon csak kb. tizenöt percig játszottunk a tőlünk elvárható módon, ekkor egyenrangú ellenfelek is tudtunk lenni, és ekkor született a szépítő találat is, de ilyen tudású ellenféllel szemben sokkal jobb teljesítményre, és nagyobb küzdeni akarásra van szükség. Erre képes is a csapat, mint azt már korábban sokszor bizonyította is. Az utolsó két bajnokin ezt meg is mutathatja a gárda, Hajrá LUA!

LUA Baja - Hódmezővásárhely  1 – 6
G: Hársch Dávid
A Keret: Szöböllődi Gergő (Koller Dominik)- Kosztolányi András, Takács Kristóf, Szűcs Bence, Csordás Botond- Matos Máté (Hodován Márk), Nagy Olivér. Juhász Balázs- Holka Bence (Hársch Dávid), Kiri Gergő, Kincse Levente (Müller Dániel)