17. forduló - U13 NB1. Dél-kelet

A listavezetőt fogadtuk szombaton. A várakozásoknak megfelelően nagyon szervezett, agresszívan, gyorsan játszó, képzett játékosokból álló együttessel találkoztunk.

Mégis sikerült meglepnünk őket a mérkőzés elején, több sikeres támadóharmadbeli labdaszerzés után a harmadik lehetőségünket, a 4. percben sikerült gólra váltani, Kincse Levente magabiztosan fejezte be a támadást, megszerezve ezzel a vezetést. Az első játékrész második felétől ellenfelünk fokozatosan átvette az irányítást, sorra kihasználva hibáinkat, amiben sajnos itt-ott mi is segítségükre voltunk. Összegezve a látottakat a hiányosságok mellett sok pozitívum volt a meccsen, sikerült új variációt kipróbálnunk ezen a találkozón, ami működött is. Nagyon koncentráltan és jó felfogásban kezdtük a játékot, a mérkőzés egyes periódusaiban ilyen ellenállással szemben is sikerült megvalósítani a gyakoroltakat, a küzdeni akarásra nem lehetett panasz, és a két csapat játéktudása közelebb került egymáshoz az őszi szezonhoz viszonyítva. Bár az eredmény hasonló a tavalyihoz, a játék képe már egész más volt, mint legutóbb. Gratulálok a csapatnak!

LUA Baja-Békéscsaba Labdarúgó Akadémia   1-9

G: Kincse Levente

Szöböllődi Gergő (Koller Dominik)-Kosztolányi András (Hodován Márk), SzűcsBence, Takács Kristóf, Csordás Botond,-Matos Máté, Nagy Olivér, Égi Barbara (Sike Zsolt)- Holka Bence (Terdik Zalán), Juhász Balázs (Kiri Gergő), Kincse Levente (Müller Dániel)

A csapat legjobbja ezen a napon Kincse Levente lett, az ő véleménye a találkozóról:

"A mérkőzés elején nagyon szépen letámadott és harcosan küzdött a csapat, aminek eredménye volt a vezető gól. Tovább küzdöttünk, de ellenfelünk taktikailag fölénk nőtt és fizikálisan is jobbak voltak, így sikerült megfordítaniuk a meccset."