10. forduló - U13 NB1. Dél-kelet

Hódmezővásárhelyen jártunk a hétvégén. Kicsit visszafogottan kezdtünk, ezért gyorsan vezetést szerzett az ellenfél, de ahogy felvettük a ritmust, nagyot javult a teljesítményünk, kifejezetten jól működtek a középpályás labdaszerzéseink, a letámadásaink, a visszatámadásaink, labdakihozatalaink.

A mérkőzés kb. hetven százalékában kimondottan jól működött a csapat, többen is eddigi legjobb teljesítményüket nyújtották ebben a szezonban. Sok energiánkat emésztette fel az akcelerált játékosok semlegesítése, támadásainkban nem volt elég átütőerő, de többször is csak szabálytalanság árán tudtak minket megállítani. A 6-0-s végeredmény nem tükrözi hűen a játék képét, örömteli, hogy sokat mutattak a gyerekek a gyakoroltakból. Ilyen hozzáállással és teljesítménnyel ki lehet kapni! Gratulálok a csapatnak!

Kiri Gergő véleménye, akinek több poszton is helyt kellett állnia, és nagy szerepe volt abban, hogy sikerült semlegesítenünk ellenfelünk egyik legjobbját:

"Annak ellenére, hogy kikaptunk, jól játszottunk, az ellenfélnek kevés kidolgozott helyzete volt, sokat szabálytalankodtak. Ezen a poszton még keveset játszottam, de sikerült lefognom az ellenfél legveszélyesebb támadóját. Bátortalanul kezdtünk, de aztán jól küzdöttünk, ha kicsit tovább tart a mérkőzés, akkor gólt is szereztünk volna."