NB1-es mérkőzésen szerepelt a LUA Baja U13-as csapata

A hétvégén lejátszottuk első bajnoki és egyben második nagypályás mérkőzésünket, melyen sajnos alul maradtunk hazai pályán Orosháza ellen. A mérkőzés jó részében igyekeztek megcsinálni a gyerekek az edzéseken gyakoroltakat, a labdakihozatalok nagy része jól sikerült, de a kapott gólokat indokolatlan labdavesztés előzte meg. Nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk a labdabiztonságra, az átmenetek lereagálására, a támadójáték hatékonyságára és a labda nélküli mozgásokra.

Óriási dicséret a játékosoknak a hozzáállásukért, akaraterejükért, hogy igyekeztek mindent kihozni magukból, ennek is köszönhető a mérkőzés utolsó periódusában elért szépítő találat. Fontos, hogy helyén kezeljük a tapasztalatokat, sok még a tanulni való, idő, amíg gyerekeink hozzászoknak a nagy pálya és az első osztály, az eddigiektől eltérő, emelt szintű követelményeihez.

Holka Bence csapatkapitány:
"A saját teljesítményem lehetett volna jobb is, nagyon elfáradtunk, sokat kellett kisegíteni a társakat is védekezésben, ahogy egyre jobban fáradt a csapat. Még nem vagyunk igazán összeszokva, de két-három mérkőzés múlva már győztesként szeretnénk lejönni a pályáról."

LUA Baja – Orosházi MTK-ULE 1913 1-3
G: Kiri Gergő Dániel ill. Szemenyei Balázs 3